Idioma
1. Feu servir l'oli d’oliva com a greix principal per cuinar?
No
2. Quina quantitat d’oli d’oliva consumiu en total al dia (incloent-hi l’usat per fregir, els àpats fora de casa, les amanides, etc.)?
Cullerades soperes (al dia)
3. Quantes racions de verdura o hortalisses consumiu al dia? (les guarnicions o acompanyaments = 1/2 ració. 1 ració =200 g)
Racions crues (al dia)
Racions cuinades (al dia)
4. Quantes peces de fruita (incloent-hi el suc natural) consumiu al dia?
Peces de fruita (al dia)
5. Quantes racions de carn vermella, hamburgueses, salsitxes o embotits consumiu al dia? (ració: 100-150 g)
Racions (al dia)
6. Quina quantitat de mantega, margarina o nata consumiu al dia? (porció individual: 12 g)
Racions (al dia)
7. Quantes begudes carbonatades i/o ensucrades (refrescos, coles, tòniques, bíter) consumiu al dia?
Begudes (al dia)
8. Beveu vi? Quina quantitat en consumiu a la setmana?
Tassons o copes (a la setmana)
9. Quantes racions de llegums consumiu a la setmana? (1 plat o ració de 150 g)
Racions o plats (a la setmana)
10. Quantes racions de peix-marisc consumiu a la setmana? (1 plat peça o ració: (100-150 g) de peix o 4-5 peces o 200 g de marisc)
Racions o plats (a la setmana)
11. Quantes vegades consumiu rebosteria comercial (no casolana) com ara galetes, flams, dolç o pastissos a la setmana?
Cops (a la setmana)
12. Quantes vegades consumiu fruita seca a la setmana? (ració de 30 g)
Cops (a la setmana)
13. Consumiu preferentment carn de pollastre, indiot o conill en comptes de vedella, porc, hamburgueses o salsitxes? (carn de pollastre: 1 peça o ració de 100-150 g)
Si
No
14. Quantes vegades a la setmana consumiu els vegetals cuinats, la pasta, l’arròs o altres plats amanits amb salsa de tomàquet, all, ceba o porro, elaborada a foc lent amb oli d’oliva (sofregit)?
Cops (a la setmana)
L’enquesta s'està enviant...
Validació
No pots enviar el qüestionari fins que contestis totes les preguntes obligatòries.