Fent feina...

PDI/PAS

Sexe

Edat

Edifici

Idioma
1. Feu servir l'oli d’oliva com a greix principal per cuinar?
No
2. Quina quantitat d’oli d’oliva consumiu en total al dia (incloent-hi l’usat per fregir, els àpats fora de casa, les amanides, etc.)?
Cullerades soperes (al dia)
3. Quantes racions de verdura o hortalisses consumiu al dia? (les guarnicions o acompanyaments = 1/2 ració. 1 ració =200 g)
Racions crues (al dia)
Racions cuinades (al dia)
4. Quantes peces de fruita (incloent-hi el suc natural) consumiu al dia?
Peces de fruita (al dia)
5. Quantes racions de carn vermella, hamburgueses, salsitxes o embotits consumiu al dia? (ració: 100-150 g)
Racions (al dia)
6. Quina quantitat de mantega, margarina o nata consumiu al dia? (porció individual: 12 g)
Racions (al dia)
7. Quantes begudes carbonatades i/o ensucrades (refrescos, coles, tòniques, bíter) consumiu al dia?
Begudes (al dia)
8. Beveu vi? Quina quantitat en consumiu a la setmana?
Tassons o copes (a la setmana)
9. Quantes racions de llegums consumiu a la setmana? (1 plat o ració de 150 g)
Racions o plats (a la setmana)
10. Quantes racions de peix-marisc consumiu a la setmana? (1 plat peça o ració: (100-150 g) de peix o 4-5 peces o 200 g de marisc)
Racions o plats (a la setmana)
11. Quantes vegades consumiu rebosteria comercial (no casolana) com ara galetes, flams, dolç o pastissos a la setmana?
Cops (a la setmana)
12. Quantes vegades consumiu fruita seca a la setmana? (ració de 30 g)
Cops (a la setmana)
13. Consumiu preferentment carn de pollastre, indiot o conill en comptes de vedella, porc, hamburgueses o salsitxes? (carn de pollastre: 1 peça o ració de 100-150 g)
Si
No
14. Quantes vegades a la setmana consumiu els vegetals cuinats, la pasta, l’arròs o altres plats amanits amb salsa de tomàquet, all, ceba o porro, elaborada a foc lent amb oli d’oliva (sofregit)?
Cops (a la setmana)
Escala de 14 punts de l'assaig PREDIMED
L’enquesta s'està enviant...
Validació
No pots enviar el qüestionari fins que contestis totes les preguntes obligatòries.