Govern de les Illes Balears

Registro de convenios y acuerdos

Datos del convenio

Convenio

Sección: 3 - Consells insulars
Número: 2020/3/22
Materia: Treball i formació
Título: Conveni de col·laboració entre l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) i el Consell Insular de Menorca per dur a terme el curs de capacitació dels bombers del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis de Menorca

Suscripción

Lugar: Maó
Fecha: 03/09/2020

Partes (Entidades firmantes)

Administración de la CAIB

  • Escola Balear d'Administració Pública (EBAP)

Otras entidades firmantes

  • Consell Insular de Menorca

Objeto

Acordar les condicions de col·laboració en matèria de planificació, seguiment, execució i supervisió dels curs selectiu de capacitació per als 18 aspirants que han de dur a terme la fase de formació del procés selectiu convocat pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca en data 25 de febrer de 2019 (BOIB núm. 36, de 19 de març). Així com, establir les condicions de col·laboració en matèria de planificació, seguiment, execució i supervisió dels pròxims cursos de promoció que es destinin al personal del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments del Consell Insular de Menorca.

Vigencia

Estado: Vigente
Plazo inicial de vigencia desde: 03/09/2020
hasta: 02/09/2024
Previsión de prórroga: 
Observaciones vigencia: Pròrroga per acord de les parts, a proposta de la comissió de seguiment, si transcorregut el termini no s'han duit a terme totes les actuacions previstes en el conveni.

Documento del convenio

PDF del convenio (PDF)
Català - Castellano
© Govern de les Illes Balears