Govern de les Illes Balears

Registro de convenios y acuerdos

Datos del convenio

Convenio

Sección: 4 - Entitats locals i associacions d'entitats locals
Número: 2023/4/73
Materia: Treball i formació
Título: Conveni de col·laboració entre l'Escola Balear d'Administració Pública i l'Ajuntament de Ciutadella per a l'adhesió al procediment extraordinari i constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia

Suscripción

Lugar: Signatura electrònica
Fecha: 20/12/2022

Partes (Entidades firmantes)

Administración de la CAIB

  • Escola Balear d'Administració Pública (EBAP)

Otras entidades firmantes

  • Ajuntament de Ciutadella

Objeto

Aquest conveni té per objecte formalitzar l?adhesió de l?ajuntament de Ciutadella a la borsa d?ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia (BOIB núm. 145, de 23 d?octubre), el que suposa la possibilitat de sol·licitar la designació d'un aspirant provinent de la borsa esmentada per cobrir les necessitats urgents de cobertura de llocs amb funcionaris interins.

Vigencia

Estado: Vigente
Plazo inicial de vigencia desde: 20/12/2022
hasta: 20/12/2026
Observaciones vigencia: Aquest Conveni tendrà una vigència supeditada a l'establerta a la borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia (BOIB núm. 145, de 23 d'octubre), sense que la seva durada pugui superar el termini de quatre anys comptadors a partir de la data de la signatura.

Documento del convenio

PDF del convenio (PDF)
Català - Castellano
© Govern de les Illes Balears