La cuina de Formentera
Any: 2011
Autor: Portes Ribes, Artur
Editor: Institut d'Estudis Baleàrics
Il·lustrador: Vicent Juan Guasch
Gènere: Cuina
ISBN: 978-84-95876-68-3
Resum
Aquest llibre sobrepassa el simple receptari. Parteix de la cultura i la història per culminar en el més concret: l'acte d'entaular-se al voltant d'un àpat. Les receptes d'aquest llibre són el resultat d'un procés de treball que inclou la investigació històrica, l'elaboració culinària, la fotografia sense cap artifici i el gaudi a taula del mateix plat.
La cuina de Formentera presenta una cuina real i pràctica, amb el rigor cultural, la inquietud creativa i la voluntat d'impulsar la nostra cuina en el torrent de la modernitat.
Artur Portes Ribes és cuiner, aficionat a la pesca i a l'estudi de la cuina tradicional. Vicent Ferrer i Mayans és filòleg, professor de llengua i estudiós de la cultura de Formentera. Vicente Juan Guasch és fotògraf vinculat als moviments per a la conservació de la cultura tradicional.
This publication is more than just a recipe book. It starts with culture and history to culminate in what is more concrete: the act of sitting around a meal. The recipes in this book are the result of a working process that includes history investigation, culinary preparation, photography without artifices and the enjoyment at the table of the dish itself.
La cuina de Formentera presents real and practical cooking, with cultural accuracy, creative curiosity and the will of launching our cooking in the stream of modernity.
Artur Portes Ribes is the cook, keen on fishing and studying traditional cooking. Vicent Ferrer i Mayans is philologist, language teacher and a scholar of the culture of Formentera. Vicente Juan Guasch is a photographer bound to movements for the conservation of the traditional culture.
Este libro sobrepasa el simple recetario. Parte de la cultura y la historia para culminar en lo más concreto: el acto de sentarse a la mesa alrededor de una comida. Las recetas de este libro son el resultado de un proceso de trabajo que incluye la investigación histórica, la elaboración culinaria, la fotografía sin ningún artificio y el goce en la mesa del propio plato.
La cuina de Formentera presenta una cocina real y práctica, con el rigor cultural, la inquietud creativa y la voluntad de impulsar nuestra cocina en el torrente de la modernidad.
Artur Portes Ribes es cocinero, aficionado a la pesca y al estudio de la cocina tradicional. Vicent Ferrer i Mayans es filólogo, profesor de lengua y estudioso de la cultura de Formentera. Vicente Juan Guasch es fotógrafo vinculado a los movimientos para la conservación de la cultura tradicional.
Exhaurit!
Comanda telefònica (dies laborables 9:00 - 18:30): +34 971178996
Comanda per correu electrònic: publicacions@ieb.caib.es