IEB logo

La cuina de Formentera

Any: 2011

Autor: Portes Ribes, Artur

Editor: Institut d'Estudis Baleàrics

Il·lustrador: Vicent Juan Guasch

Gènere: Cuina

ISBN: 978-84-95876-68-3


Resum

Aquest llibre sobrepassa el simple receptari. Parteix de la cultura i la història per culminar en el més concret: l'acte d'entaular-se al voltant d'un àpat. Les receptes d'aquest llibre són el resultat d'un procés de treball que inclou la investigació històrica, l'elaboració culinària, la fotografia sense cap artifici i el gaudi a taula del mateix plat. La cuina de Formentera presenta una cuina real i pràctica, amb el rigor cultural, la inquietud creativa i la voluntat d'impulsar la nostra cuina en el torrent de la modernitat. 

Artur Portes Ribes és cuiner, aficionat a la pesca i a l'estudi de la cuina tradicional. Vicent Ferrer i Mayans és filòleg, professor de llengua i estudiós de la cultura de Formentera. Vicente Juan Guasch és fotògraf vinculat als moviments per a la conservació de la cultura tradicional.

Traducció del resum: Anglès, Castellà, original


Exhaurit!
Comanda telefònica (dies laborables 9:00 - 18:30): +34 971178996
Comanda per correu electrònic: publicacions@ieb.caib.es