Sa cuina des poble de Menorca
Les arrels de la cuina menorquina
Any: 2012
Autor: Al·lès Salvà, Bep
Editor: Institut d'Estudis Baleàrics
Gènere: Cuina
Resum
Sa cuina des poble de Menorca és possiblement l'obra més completa sobre la cuina de Menorca dels darrers temps, amb gairebé 600 receptes que recullen el que podríem anomenar la cuina salada de l'illa.
Sa cuina des poble de Menorca is possibly the most complete work on the Minorcan cuisine of recent times, with almost 600 recipes that give a very significant sample of the savoury food of the island.
Sa cuina des poble de Menorca es posiblemente la obra más completa sobre la cocina de Menorca de los últimos tiempos, con casi 600 recetas que recogen lo que podríamos llamar la cocina salada de la isla.
Exhaurit!
Comanda telefònica (dies laborables 9:00 - 18:30): +34 971178996
Comanda per correu electrònic: publicacions@ieb.caib.es