Torna

Plans Innovació Pedagògica

Col·laboradors

Xavier Chavarría Navarro: 

Mestre de primer ensenyament, Diplomat en Professorat d'EGB, Llicenciat en Geografia i Història, Llicenciat en Pedagogia, Llicenciat en Dret, Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, Llicenciat en Filologia Hispànica, Postgraduat en Formació de Formadors, Postgraduat en Educació Física, Màster en Supervisió i Avaluació de l'Educació, i Doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació.

Treballa com a inspector d'Educació a Barcelona Ciutat (des de 2005 com a inspector cap), i com a Consultor de l'assignatura "Avaluació de programes, centres i professors" a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat professor associat, durant 10 anys, del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical i Corporal (Universitat de Barcelona)

Ha publicat 12 llibres sobre educació, més d'un centenar d'articles en revistes educatives i més de 50 comunicacions en congressos, jornades i simposis professionals. Ha participat en nombroses activitats com a formador de professors i equips directius en diferents països. Està acreditat com a avaluador de programes educatius europeus davant l'OAPEE (Madrid) i la Comissió Europea (Brussel·les).

És membre fundador del Fòrum Europeu d'Administradors de l'Educació d'Espanya (FEAE), durant els últims vuit anys representa aquesta organització com a corresponsal a la "European Forum on Educational Administration" (EFEA) i, actualment, és el vicepresident europeu d'EFEA. Ha participat en diversos intercanvis educatius internacionals (Danbury Park, Riga, Sofia, Hamburg, Straubing, Ljubiana, Dublin, Lisboa, Açores, Veliko Tarnovo, Utrecht, Paris, Leiden, Elvas-Càceres, Granada, Saragossa, Ange, Gotteborg, Bucarest, Toulouse, Istanbul, L'vov, i Sheffield).