Torna

Portal del voluntariat

El Govern llança una campanya per fomentar el voluntariat entre els joves

La Direcció General de Participació, Transparència i Voluntariat, en col·laboració amb l’IBJOVE, ha difós a través de xarxes socials diferents espots que posen en valor la feina que fa la joventut en el món del voluntariat, equiparant-los a veritables influencers.

El projecte persegueix un doble objectiu, fomentar els nous talents creatius i llançar un missatge molt clar, que es pot influir positivament en la vida dels altres a través del voluntariat i de la implicació dels joves en l’entorn on viuen.

Per crear aquests espots, es va convidar als finalistes de les cinc darreres edicions de curtmetratges del Programa Cultural Art Jove perquè presentassin propostes, aprofitant la seva proximitat d’edat i llenguatge amb els destinataris de l’espot: els joves de les Illes Balears.

Un jurat va ser l’encarregat de seleccionar la millor proposta creativa. Estava format per representants de la Direcció General de Participació, Transparència i Voluntariat, de l’IBJOVE, de la Plataforma del Voluntariat de les Illes Balears (PLAVIB), de la UIB i, com a director de cinema de prestigi reconegut, Jaume Carrió.

El projecte guanyador va ser el de Guillem Miró, amb una proposta titulada «L’autèntic influencer».

Vos convidam a visualitzar els tres vídeos i marcar si vos agraden!