Govern de les Illes Balears

Registre de Convenis i Acords

Dades del conveni

Conveni

Secció: 6 - Altres
Número: 2012/6/78
Matèria: Educació
Títol: Conveni de col·laboració entre l'Escola Balear d'Administració Pública i la Universitat de les Illes Balears per organitzar i posar en funcionament el títol propi del primer cicle en Seguretat i Ciències Policials

Subscripció

Lloc: Palma
Data: 14/12/2009

Parts (Entitats signants)

Administració de la CAIB

  • Escola Balear d'Administració Pública (EBAP)

Altres entitats signants

  • Universitat de les Illes Balears (UIB)

Objecte

1. Resoldre el conveni de col·laboració signat el dia 26 d'agost de 2005 entre l'Escola Balear d'Administració Pública i la Universitat de les Illes Balears amb l'objecte d'organitzar i posar en funcionament el títol propi de primer cicle en Seguretat i Ciències Policials, a la Facultat de Dret de la UIB, de forma semipresencial mitjançant l'ús de tecnologies telemàtiques aplicades a l'ensenyament amb la finalitat de poder arribar a tots els estudiants potencials de totes les Illes Balears.
2. Establir les condicions de l'extinció gradual de la impartició dels estudis del títol propi de la UIB de primer cicle en Seguretat i Ciències Policials, a la Facultat de Dret de la UIB, com a títol propi, i posar en funcionament uns estudis universitaris oficials de grau conduents a l'obtenció de la titulació de Graduat en Seguretat Pública i Ciències Policials, o el que resulti procedent.

Vigència

Estat: No vigent
Termini inicial de vigència des de: 15/12/2009
fins a: 30/06/2012

Document del conveni

PDF del conveni (PDF)
Català - Castellano
© Govern de les Illes Balears