Govern de les Illes Balears

Registro de convenios y acuerdos

Datos del convenio

Convenio

Sección: 6 - Altres
Número: 2012/6/78
Materia: Educació
Título: Conveni de col·laboració entre l'Escola Balear d'Administració Pública i la Universitat de les Illes Balears per organitzar i posar en funcionament el títol propi del primer cicle en Seguretat i Ciències Policials

Suscripción

Lugar: Palma
Fecha: 14/12/2009

Partes (Entidades firmantes)

Administración de la CAIB

  • Escola Balear d'Administració Pública (EBAP)

Otras entidades firmantes

  • Universitat de les Illes Balears (UIB)

Objeto

1. Resoldre el conveni de col·laboració signat el dia 26 d'agost de 2005 entre l'Escola Balear d'Administració Pública i la Universitat de les Illes Balears amb l'objecte d'organitzar i posar en funcionament el títol propi de primer cicle en Seguretat i Ciències Policials, a la Facultat de Dret de la UIB, de forma semipresencial mitjançant l'ús de tecnologies telemàtiques aplicades a l'ensenyament amb la finalitat de poder arribar a tots els estudiants potencials de totes les Illes Balears.
2. Establir les condicions de l'extinció gradual de la impartició dels estudis del títol propi de la UIB de primer cicle en Seguretat i Ciències Policials, a la Facultat de Dret de la UIB, com a títol propi, i posar en funcionament uns estudis universitaris oficials de grau conduents a l'obtenció de la titulació de Graduat en Seguretat Pública i Ciències Policials, o el que resulti procedent.

Vigencia

Estado: No vigente
Plazo inicial de vigencia desde: 15/12/2009
hasta: 30/06/2012

Documento del convenio

PDF del convenio (PDF)
Català - Castellano
© Govern de les Illes Balears