Govern de les Illes Balears
Seguretat alimentària
    • Portada
    • Cens d'establiments alimentaris
    • Control escorxadors
    • Normativa
    • Qui Som
    • On som
    • Registre electrònic de documents
    • Autorització notificació
    • Autorització establiments
      • Descripció i normativa
      • Informació sobre certificats
      • Tràmits autoritzacions específiques
      • Els complements alimentaris
      • Tràmits complements alimentaris
    • Baixa d'establiments
    • Infoteca
    • Alertes de seguretat alimentària
    • Recomanacions generals
    • Recomanacions per grup de risc
    • Cercador d'establiments
    • Registre electrònic de documents
    • Denúncies
      • La triquinosi
      • Campanya matances domiciliaries
      • Normativa
      • Documents d'interès
      • Dades de les campanyes
      • Ajuntaments
      • Veterinaris col·laboradors i registre
      • Recomanacions de consum segur
      • Mesures preventives
    • Infografies per a minoristes
    • Nou Reial decret 562/2025 de controls i altres activitats oficials
    • Cultura de la seguretat alimentària
    • Nota informativa infusions d'ús en alimentació
    • Aliments derivats del cànem
    • Comerç exterior
    • Guia d'alertes OPSA
    • Manuals criteris de control minorista
    • Fitxes informatives minoristes sector carni
    • Requisits venda directa
    • Neteja i desinfecció
    • Incidents de l'empresa alimentària
    • Devolució de productes final temporada
    • Venda d'ous
    • Guies de bones pràctiques
    • Al·lergògens
    • Autocontrol
      • Informació general
      • Rentat de mans
      • Document d'orientació AECOSAN
    • Criteris microbiològics
  • Accessibilitat

Infografies per a minoristes

 

 

Imatge Infografia Oli Com mantenir l'oli de fregir en bon estat

Obrir document

Imatge Infografia Acrilamida Mesures de mitigació al comerç detallista per reduir l'acrilamida

Obrir document

Imatge infografia Al·lergògens La informació d'al·lergògens i substàncies que provoquen intoleràncies en bars i restaurants

Obrir document

Imatge Infografia Anisakis Prevenció del risc d'anisakis en restauració

Obrir document

Imatge Infograia Congelació i descongelacó

Bones pràctiques de congelació i descongelació en comerç detallista

 Obrir document


Imatge Infografia Contaminació Creuada Evitar la contaminació creuada en l'activitat alimentària

Obrir document

Imatge Infografia Desinfecció vegetals Desinfecció de fruites i verdures en establiments de restauració

Obrir document

Imatge infografia Ous frescs Elaboració segura amb ous frescs en restauració

lazo_pdf.gif Obrir document

Imatge infografia Kebab Kebab

lazo_pdf.gif Obrir document

Imatge infografia Neteja i desinfecció Neteja i desinfecció de superfícies

lazo_pdf.gif Obrir document

Imatge infografia Sushi Elaboració segura de sushi en restauració

lazo_pdf.gif Obrir document

Imatge Infografia Temperatura en menjars preparats Temperatures en menjars preparats

lazo_pdf.gif Obrir document

 

  • BOIB
  • Transparència
  • Seu Electrònica
  • Atenció a la ciutadania
  • Contractació pública
  • Protecció de dades
  • Inici
  • Què necessites?
  • Temes
  • Govern

Direcció General de Salut Pública
Carrer de Jesús 38 A
Telèfon 971177400 - Fax 971176984

Xarxes socials:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
© Govern Illes Balears
  • Contacte
  • Avís legal
  • Mapa web
  • Accessibilitat