Govern de les Illes Balears
Seguretat alimentària
CA
ES
Cercador
Menú
CA
ES
EL SERVEI
Portada
Informació sobre alertes
Cens d'establiments alimentaris
Control escorxadors
Normativa
Qui Som
On som
TRÀMITS
Registre electrònic de documents
Autorització notificació
Autorització establiments
Autoritzacions sanitàries específiques
Descripció i normativa
Informació sobre certificats
Tràmits autoritzacions específiques
Complements alimentaris
Els complements alimentaris
Tràmits complements alimentaris
Baixa d'establiments
CIUTADÀ
Alertes de seguretat alimentària
Recomanacions generals
Recomanacions per grup de risc
Cercador d'establiments
Registre electrònic de documents
Denúncies
Triquinosi
La triquinosi
Campanya matances domiciliaries
Normativa
Documents d'interès
Dades de les campanyes
Ajuntaments
Veterinaris col·laboradors i registre
Recomanacions de consum segur
Mesures preventives
EMPRESA
Aliments derivats del cànem
Comerç exterior
Guia d'alertes OPSA
Manuals criteris de control minorista
Fitxes informatives minoristes sector carni
Requisits venda directa
Neteja i desinfecció
Incidents de l'empresa alimentària
Devolució de productes final temporada
Venda d'ous
Guies de bones pràctiques
Al·lergògens
Autocontrol
Manipulador d'aliments
Informació general
Rentat de mans
Document d'orientació AECOSAN
Criteris microbiològics
Accessibilitat
Torna
Neteja i desinfecció
Principis bàsics per a la neteja i desinfecció d'establiments