Govern de les Illes Balears
Seguretat alimentària
    • Portada
    • Cens d'establiments alimentaris
    • Control escorxadors
    • Normativa
    • Qui Som
    • On som
    • Registre electrònic de documents
    • Autorització notificació
    • Autorització establiments
      • Descripció i normativa
      • Informació sobre certificats
      • Tràmits autoritzacions específiques
      • Els complements alimentaris
      • Tràmits complements alimentaris
    • Baixa d'establiments
    • Alertes de seguretat alimentària
    • Recomanacions generals
    • Recomanacions per grup de risc
    • Cercador d'establiments
    • Registre electrònic de documents
    • Denúncies
      • La triquinosi
      • Campanya matances domiciliaries
      • Normativa
      • Documents d'interès
      • Dades de les campanyes
      • Ajuntaments
      • Veterinaris col·laboradors i registre
      • Recomanacions de consum segur
      • Mesures preventives
    • Nota informativa infusions d'ús en alimentació
    • Aliments derivats del cànem
    • Comerç exterior
    • Guia d'alertes OPSA
    • Manuals criteris de control minorista
    • Fitxes informatives minoristes sector carni
    • Requisits venda directa
    • Neteja i desinfecció
    • Incidents de l'empresa alimentària
    • Devolució de productes final temporada
    • Venda d'ous
    • Guies de bones pràctiques
    • Al·lergògens
    • Autocontrol
      • Informació general
      • Rentat de mans
      • Document d'orientació AECOSAN
    • Criteris microbiològics
  • Accessibilitat

 

Tràmits d'autoritzacions específiques

Autorització per poder tallar en més de 6 trossos les canals de porcí en espera dels resultats de triquina a la sala d'especejament
Autorització sanitària d'excepció a la refrigeració de les canals
Inscripció en el registre de veterinaris col·laboradors
Autorització sanitària per a l'excepció a la divisió en canals dels animals de l'espècie porcina
Certificat de competència en benestar animal per al personal que fa la matança i les operacions connexes en els escorxadors de les Illes Balears
Homologació dels cursos de benestar animal i protecció dels animals durant la matança en els escorxadors
Reducció de freqüències del mostreig microbiològic en escorxadors i establiments elaboradors de carn picada, preparats de carn i carn fresca d'aus de corral

 

 

 

  • BOIB
  • Transparència
  • Seu Electrònica
  • Atenció a la ciutadania
  • Contractació pública
  • Protecció de dades
  • Inici
  • Què necessites?
  • Temes
  • Govern

Direcció General de Salut Pública
Carrer de Jesús 38 A
Telèfon 971177400 - Fax 971176984

Xarxes socials:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
© Govern Illes Balears
  • Contacte
  • Avís legal
  • Mapa web
  • Accessibilitat