3. EXECUCIÓ DEL PLA D'INFRASTRUCTURES (2016 - març 2023)

desc_Slide3.jpgdesc_Slide4.jpgdesc_Slide5.jpg

 

desc_Slide7.jpg

 


ESTAT D'EXECUCIÓ DE LES OBRES DE NOUS CENTRES I AMPLIACIONS PER ILLES:


MALLORCA:

Els centres de l’illa de Mallorca suposen aproximadament tres quartes parts del total de centres de les illes Balears.

Fins al dia d’avui s’han executat o es troben en execució o en licitació 38 obres de construcció de nous centres o ampliacions a l’illa, amb una inversió de més de 81 milions d’€.

 desc_Slide11.jpgdesc_Slide12.jpgdesc_Slide121.JPG


MENORCA:

Els centres de Menorca representen aproximadament el 10% dels centres de Balears. 

Fins al dia d’avui s’han executat o es troben en execució o en licitació 7 obres de construcció de nous centres o ampliacions a l’illa, amb una inversió de més de 15 milions d’euros.

desc_Slide23.jpg


EIVISSA
:

L’illa d’Eivissa suposa aproximadament el 16% dels centres de Balears.

4 obres de nous centres o ampliacions per 7,8 milions, entre les quals hi ha l’ampliació de l’IES Isidor Macabich i l’ampliació amb un gimnàs del CEIP Puig d’en Valls.

desc_Slide27.jpg


FORMENTERA
:

Els centres de l’illa de Formentera suposen l’1% del total, i les actuacions fonamentals han anat dirigides a donar resposta a les necessitats d’escolarització.

Amb aquest objectiu,s’ha finalitzat la construcció d’un nou CEIP de dues línies a Sant Ferran que, juntament amb l’escoleta municipal que contempla, suposarà un augment de 524 places escolars. (74 escoleta + 150 educació infantil 3-6 anys + 300 primària). Inversió de 6,7 millions d’€

A més, actualment s’està redactant el projecte per a l’ampliació de l’IES Marc Ferrer amb 7 aules, escala i ascensor, amb un pressupost de quasi 700.000 €.

desc_Slide32.jpg


Pla Infraestructures Educatives 2016-23
Darrera actualització: maig 2023